Patriarhia Română lansează un nou model de rugăciune, care ajută la reach, like și share

Vești excelente pentru șomeri, putori sau specialiști social-media. La ultima conferință despre PR și Internet din capitală, reprezentantul Patriarhiei Române a ridicat sala în picioare când a anunțat că au lansat o nouă rugăciune care ajută la reach, like și share. 

„Efectiv am izbucnit în #lacrimi când am auzit vestea. Este cea mai bună invenție de la Facebook încoace și sunt convinsă că vom avea rezultate excelente în ultimul quarter. Cu toții știm, se vorbește prea puțin, dar singura metodă prin care poți să-ți crești reach-ul e rugăciunea”, a spus Alexandra Stoian, overscript social-media junior manager chief la o firmă de PR din Capitală. 

Pe lângă această rugăciune, dedicată tuturor celor care cred că se pot obține rezultate în acest fel, Patriarhia a confirmat și existența unei rugăciuni pentru SEO, care o cântă doar patriarhul, la vecernie. Ca să beneficiezi de această rugăciune trebuie să fii recomandat de cineva din sfântul Sinod și dacă întrebi cât costă înseamnă că nu este pentru tine. 

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

21 aprilie 2017 16:52
Citește mai mult despre: like rugaciune share

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult