Patriarhul vrea mai mult! După ștergerea picturii Sf. Gheorghe, cere să i se dea clădirea cu totul

Imediat după succesul repurtat cu cenzurarea picturii murale reprezentându-l pe Sf. Gheorghe ucigând balaurul, nasul fin al Patriarhului Daniel a simțit că e rost de mai mult. Fără nici o jenă, Preafericitul a cerut să primească clădirea cu totul, ignorând total faptul că ea este proprietate privată.

”Să nu uităm, pe acea clădire a fost pictat diavolul! Iar acum diavolul este în clădire, în toate încăperile sale, chiar dacă pictura a fost acoperită”, își explică Patriarhul motivele revendicării. ”Dacă vrem să salvăm clădirea, ea trebuie să ajungă în sânul bisericii noastre cât mai repede, ca să scoatem bani din ea…pardon, ca să scoatem diavolul din ea.”

Dacă nu va primi clădirea, Patriarhul Daniel are pregătit un plan de rezervă: un detașament de babe special antrenate, care vor înconjura clădirea și se vor lega cu lanțuri de ea, până revendicarea Patriarhului va fi acceptată. Iar după ce o va primi, Preafericitul Daniel va revendica și cădirile de jur, sub pretextul că diavolul alungat de el s-a refugiat în ele.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
11 mai 2015 12:05

Alte articole

Vezi mai mult