Surse din imediata vecinătate a Institutului Măgurele, respectiv ghereta paznicului, pun sub umbra îndoielii inteligența savanților de la cel mai mare laser din lume. Paznicul nea Lică, 65 ani, 101 kg, stagiu militar satisfăcut, face declarații bulversante: ”Savanții ăștia cu laserul lor habar n-au ce fac. Scriu niște calcule pe table, au computere. Câte calcule să-ți trebuiască, frate, ca să vezi că trebuie întors micul?”.mici_laser_magurele.jpg

Paznicul nea Lică spune că savanții greșesc grav, pentru că ei fac micii pe putere maximă, în rafale de 2 nanosecunde: ”Laserul trebuie dat la minim și micii trebuie puși pe grătar la temperatura camerei, nu direct din frigider, cum fac ei. Nu știu, frate, ce-i învață la Facultatea de Fizică?”.

Nea Lică spune că a gustat și el din micii făcuți cu laserul, dar nu-i plac: ”Au un iz dual undă-particulă, și gustul e pronunțat cuantic. Tot cu cărbuni iese micul adevărat. Am auzit că ar fi fost investiții de sute de milioane de euro aici. Bani aruncați. S-au zgârcit să ia un grătar ca lumea și un sac de cărbuni. Ăsta e viitorul științei românești?”, întreabă nea Lică.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Saturday, 18.08.2018 12:08 IT & Știința

National Cinematografic