Pe TNR n-o să vezi rezolvarea subiectele la BAC pentru că suntem analfabeți!

Spre deosebire de restul presei care folosește un limbaj academic și precis, publicația TimesNewRoman s-a remarcat de-a lungul timpului printr-un limbaj licențios, presărat cu informații eronate și plin de greșeli gramaticale. Este de datoria noastră, în baza jurământului de credință pe care l-am făcut în fața cititorilor, să mărturisim că nu ne duce capul să explicăm subiecte la Bac.

„N-aș fi în stare explic succint pasiunea lui Ion pentru pământ sau motivele interioare ale opțiunii Otiliei pentru Papadopol”, a declarat Ionuț redactor TNR analfabet.
„Eu am dat bac-ul la Desen”, susține redactorul Ovi care face caricaturi pentru că nu știe efectiv să scrie, cunoaște doar 8 litere din alfabet. Textele i le scrie geniul redacției, Vasile, care a terminat 10 clase la Goethe.

„Puțină lume știe, dar poza cu Eftimie polițist nu este un fals, e pentru că a absovit Școala Ajutătoare de Poliție de la Câmpina, atât de prost e”, a declarat redactorul Călin, poreclit „creierul” pentru că-i place „creierul pane”, altfel e genul de om care pune greșeli gramaticale și-n titlu.

Nu avem decât invidie pentru colegii din presă care știu atât de bine subiectele de la limba română și le pot comenta și explica pentru ceilalți. Dacă am ști să citim am citi și noi știrile alea, poate am fi mai deștepți așa.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

28 iunie 2021 15:27
Citește mai mult despre: analfabeti subiecte BAC TNR

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult