Pe vremuri, Dacia era ca Tesla. Dădeai avansul și o luai peste 5 ani

Tesla este cel mai valoros și apreciat brand din industria auto, dar puțină lume știe că ideea de bază a producătorului de mașini electrice este furată de la Dacia. Pentru că Dacia făcea acum câteva zeci de ani ceea ce face Tesla în prezent: punea oamenii să dea un avans pentru o mașină, iar apoi să aștepte vreo 5 ani până să o primească.

DIn păcate, Dacia nu mai e capabilă în prezent să se ridice la standardele pe care le îndeplinea cu atât de multă ușurință acum peste 30 de ani. Dacă o persoană se decide să cumpere o Dacie azi, o poate avea chiar și în câteva zile, lucru care nu avantajează deloc producătorul român.

Tesla, în schimb, prin geniul lui Elon Musk, reușește să mențină ștacheta sus: nu doar că-ți cere un avans pentru o mașină pe care o primești în câțiva ani, dar te și anunță periodic că timpul de așteptare s-a mai mărit cu câteva luni. Pentru Dacia, din păcate, aceste vremuri de glorie în care te făcea să aștepți câțiva ani pentru o mașină au apus, motiv pentru care și acțiunile Dacia sunt mult sub acțiunile Tesla.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
6 mai 2022 15:10
Citește mai mult despre: dacia tesla

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult