Societățile cu tehnologie și știință avansate știu că nu contează doar câtă tehnologie ai ci și calitatea umană a celor care o folosesc, altfel am duce războaie numai cu maimuțe dresate cu mitraliere. De aceea NASA a anunțat că este în căutare de pensionari români de vizor pentru proiectul Deep Space care presupune cartografierea stelelor îndepărtate din cuadrantul Delta al galaxiei.

pensionari_nasa_hubble.jpg

„Ideea ne-a venit după ce o doamnă pensionară din Berceni a raportat nu doar cine aruncă gunoiul pe casa scării și cine face pipi în ficus doar uitându-se pe vizor ci a și identificat precis trei planete de clasa M din constelația Cygnus B. O asemenea resursă umană este inestimabilă pentru NASA”, a declarat președintele Agenției Aerospațiale Americane, maiorul John Scalzi. 

Pensionarii vor fi introduși într-un program de antrenament specific cosmonauților, vorr participa la exerciții specifice și vor primi un spor de 15% la pensie, ce va fi impozitat de statul român pentru plata pensiilor speciale ale tuturor parlamentarilor români care au contribuit la această realizare măreață a cosmonauticii românești.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Sunday, 11.11.2018 13:19 IT & Știința

National Cinematografic