Pensionari români, angajaţi de NASA să se uite toată ziua pe vizorul de la Hubble

Societățile cu tehnologie și știință avansate știu că nu contează doar câtă tehnologie ai ci și calitatea umană a celor care o folosesc, altfel am duce războaie numai cu maimuțe dresate cu mitraliere. De aceea NASA a anunțat că este în căutare de pensionari români de vizor pentru proiectul Deep Space care presupune cartografierea stelelor îndepărtate din cuadrantul Delta al galaxiei.

„Ideea ne-a venit după ce o doamnă pensionară din Berceni a raportat nu doar cine aruncă gunoiul pe casa scării și cine face pipi în ficus doar uitându-se pe vizor ci a și identificat precis trei planete de clasa M din constelația Cygnus B. O asemenea resursă umană este inestimabilă pentru NASA”, a declarat președintele Agenției Aerospațiale Americane, maiorul John Scalzi. 

Pensionarii vor fi introduși într-un program de antrenament specific cosmonauților, vorr participa la exerciții specifice și vor primi un spor de 15% la pensie, ce va fi impozitat de statul român pentru plata pensiilor speciale ale tuturor parlamentarilor români care au contribuit la această realizare măreață a cosmonauticii românești.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

11 noiembrie 2018 11:19
Citește mai mult despre: NASA pensionari vizor

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult