Pentru a se asigura că la terminarea studiilor tinerii români au toate șansele să-și găsească un loc de muncă în Spania sau Italia, Ministerul Educației a decis ca de anul viitor limba de predare la liceu se va schimba. Astfel, limba română va deveni o limbă străină si va fi opțională.profa_tabla_sexi.jpg

“Noi ne gândim în primul rând la tineret. În ultimul timp am auzit mai multe cazuri de tineri care nu și-au găsit de lucru pe afară și s-au întors în țară. Mai mult, într-un județ avem parte chiar de o creștere de populație, ceea ce este îngrijorător. Așa am realizat că tinerii noștri nu sunt suficient de bine pregătiți și am decis să-i ajutăm”, a declarat o sursă din minister.

Se pare că reforma nu se va opri aici. Deja la mai multe licee din București dascălii predau, printre altele, istoria Spaniei, Italiei, Germaniei dar și a Norvegiei. “Toată lumea știe că atunci când aplică pentru cetățenie trebuie să cunoască istoria țării respective. Noi îi pregătim deja pe micuți pentru acel examen”, a declarat Marinel Popescu, profesor de istorie a Irlandei.

Times New Roman este din nou pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV. Dacă ai ratat episodul de duminică, urmărește-l în secțiunea Times New Roman TV.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Laurentiu | Thursday, 30.10.2014 07:37 IT & Știința

National Cinematografic