Pentru că e foarte cald, mâine trecem direct la 9 martie, şi am scăpat de triada groazei, Valentine’s, 1 şi 8 Martie!

Am scăpat! Pentru că temperaturile au atins deja 12-14 grade, INMH a decretat o resincronizare calendaristică şi de mâine vom trece direct la 9 martie, ceea ce înseamnă că scăpăm total de mizeriile numite Valentine’s Day şi 1 şi 8 Martie.

“Acest lucru nu este o premieră în ţara noastră. În 1919 România a trecut direct de la 1 aprilie la 14 aprilie, din acelaşi motiv. Era foarte cald, aşa că am trecut la calendarul gregorian”, explică Decebal Popescu, meteorolog.

Un alt avantaj al faptului că mâine va fi 9 martie e că va fi direct vineri, deci săptămâna asta weekendul pică mai devreme şi bărbaţii se pot delecta cu o binemeritată bere. Totuşi, surse din ciudata lume a femeilor spun că s-ar putea să nu fie jucată şi că se pregătesc proteste faţă de această reformă calendaristică.

“Nu ştim de ce femeile ar fi atât de rele încât să se opună. Ele nu se bucură că vine primăvara mai repede?”, se întreabă Decebal. În cazul în care zvonurile se adeveresc şi femeile cer să se facă un referendum pe schimbarea datei, probabil va fi primul scrutin din România la care bărbaţii au prezenţă 100%.

Scris de Ionut
31 ianuarie 2018 16:50
Citește mai mult despre: 1 martie caldura calendar primavara Valentine's

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult