Pentru că e gratis, un român şi-a făcut 20.000 de vaccinuri antigripale

Cel mai imun om din lume trăieşte în Berceni! Decebal Popescu, un instalator în vârstă de 42 de ani, a decis să profite din plin de faptul că medicul de familie îi oferă gratis vaccinul antigripal, aşa că şi-a făcut până acum aproape 20.000 de inoculări.

„M-am pus de mai multe ori la coadă. Aşa, şi? Era gratis! Parcă voi n-aţi făcut asta niciodată. De câteva ori m-am gândit să fac şi o afacere: mă las vaccinat, pe urmă mă mulg repede şi vând vaccinul mai departe la Obor, sau îl pun bine pentru când n-or mai avea ăştia vaccin. Văd eu”, a bombănit Decebal, complet impasibil la faptul că zeci de oameni strănutau pe el chiar în acel moment.

„Ca instalator, domnul Popescu intră în contact cu o grămadă de oameni, dar chiar şi aşa, 20.000 de doze de vaccin antigripal, asta mi se pare un pic excesiv. În momentul de faţă, dl Popescu e mai mult virus inactivat decât om”, spune dr. Grigore Amfilohie, cercetător la Institutul „Maricel Brândză” din Tecuci.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

24 septembrie 2019 13:09

Alte articole

Vezi mai mult