Cel mai imun om din lume trăieşte în Berceni! Decebal Popescu, un instalator în vârstă de 42 de ani, a decis să profite din plin de faptul că medicul de familie îi oferă gratis vaccinul antigripal, aşa că şi-a făcut până acum aproape 20.000 de inoculări.

20000devaccinuri.jpg
"M-am pus de mai multe ori la coadă. Aşa, şi? Era gratis! Parcă voi n-aţi făcut asta niciodată. De câteva ori m-am gândit să fac şi o afacere: mă las vaccinat, pe urmă mă mulg repede şi vând vaccinul mai departe la Obor, sau îl pun bine pentru când n-or mai avea ăştia vaccin. Văd eu", a bombănit Decebal, complet impasibil la faptul că zeci de oameni strănutau pe el chiar în acel moment.

"Ca instalator, domnul Popescu intră în contact cu o grămadă de oameni, dar chiar şi aşa, 20.000 de doze de vaccin antigripal, asta mi se pare un pic excesiv. În momentul de faţă, dl Popescu e mai mult virus inactivat decât om", spune dr. Grigore Amfilohie, cercetător la Institutul "Maricel Brândză" din Tecuci.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Tuesday, 24.09.2019 12:11 IT & Știința

National Cinematografic