Cel mai imun om din lume trăieşte în Berceni! Decebal Popescu, un instalator în vârstă de 42 de ani, a decis să profite din plin de faptul că medicul de familie îi oferă gratis vaccinul antigripal, aşa că şi-a făcut până acum aproape 20.000 de inoculări.

20000devaccinuri.jpg
"M-am pus de mai multe ori la coadă. Aşa, şi? Era gratis! Parcă voi n-aţi făcut asta niciodată. De câteva ori m-am gândit să fac şi o afacere: mă las vaccinat, pe urmă mă mulg repede şi vând vaccinul mai departe la Obor, sau îl pun bine pentru când n-or mai avea ăştia vaccin. Văd eu", a bombănit Decebal, complet impasibil la faptul că zeci de oameni strănutau pe el chiar în acel moment.

"Ca instalator, domnul Popescu intră în contact cu o grămadă de oameni, dar chiar şi aşa, 20.000 de doze de vaccin antigripal, asta mi se pare un pic excesiv. În momentul de faţă, dl Popescu e mai mult virus inactivat decât om", spune dr. Grigore Amfilohie, cercetător la Institutul "Maricel Brândză" din Tecuci.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Tuesday, 24.09.2019 15:11 IT & Știința

National Cinematografic