Pentru că n-avea mărunt la el, Zuckerberg a lăsat 200 de milioane de euro pentru amenda de 110 milioane primită de la UE

Imediat după ce Facebook a primit o amendă de 110 milioane de euro de la Uniunea Europeană, Mark Zuckerberg s-a deplasat personal la Bruxelles, ca să plătească cât mai repede sancțiunea. Numai că plecând în grabă spre Bruxelles, Zuckerbeg s-a trezit în fața casieriei UE fără bani mărunți al el.

”Avea la el numai bancnote de 100 de milioane de euro, în viața mea n-am mai văzut așa ceva”, a povestit casierul UE. ”Mi-a spus că are de plătit o amendă de 110 milioane și mi-a dat două bancnote de 100 de milioane. Iar când a văzut că vreau să-i dau restul în bancnote de 500 de euro, adică 180.000 de bancnote, a zis să păstrez restul, că el nu cară mărunt atât de mic la el. Și a plecat fără să mai ia restul.”

Rugat să confirme informația, Mark Zuckerberg spune că nu-și mai aduce aminte câți bani a lăsat la casieria UE. ”Nu sunt genul care să știu exact câți bani am în buzunar în fiecare moment”, a spus boss-ul Facebook. ”Iar după ce-am plătit amenda, am mai cumpărat mici chestii pentru nevastă-mea, ceva pentru cățel, așa că nu-mi pot da seama dacă am lăsat 90 de milioane în plus la casieria UE sau la mall. Dar nu e exclus să fi lăsat 200 de milioane pentru amendă, mi se mai întâmplă să nu aștept după rest.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
18 mai 2017 16:05
Citește mai mult despre: amenda facebook zuckerberg

Alte articole

Vezi mai mult