Pentru că nu și-a făcut temele, un tată și-a bătut copilul la Mortal Kombat X

A dat milităria jos din pod! Un părinte din București a decis că nu mai merge cu vorba bună și cu amabilitatea cu copiii, că ți se urcă în cap. „Este pentru a nu știu câta oară când Dorinel nu-și face temele, iar notele de la școală reflectă asta. Se zice că nu e civilizat să-ți bați copilul, dar asta e un mit. Și pe mine m-a bătut tata și uite, n-am nici pe dracu”, s-a plâns părintele înainte să pună mâna pe controller.

„Eu te-am făcut, eu te omor!”, a urlat părintele în timp ce i-a dat copilului un față-față-high-kick-low punch și a terminat totul cu un Brutality. „L-am bătut și cu Kano, și cu Scorpion, ba chiar l-am umilit și cu Jonny Cage. Dacă nu pune burta pe carte e vai și amar de curul lui”, a spus tatăl.

Acesta a avertizat că dacă fiul său nu-și îmbunătățește notele la școală va pune mâna pe deck-ul de cărți de „Magic The Gathering” și mătură podeaua cu el. „Fără disciplină nu faci nimic în casă. Și pe mine mă bătea tata la 66 și mama la table de-mi suna apa în cap. Așa am luat bacul din prima”, se mândrește bucureșteanul.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

3 iunie 2015 16:06

Alte articole

Vezi mai mult