Pentru că școlile sunt închise și copiii stau acasă, Apple vrea să deschidă o fabrică în România

Cine spune că măsurile luate de autorități, de suspendare a cursurilor pentru două zile din cauza frigului, nu au efecte pozitive? Compania de produse electronice Apple a anunțat ieri seară că intenționează să deschidă o fabrică în România, având în vedere câți copii nu au ce face zilele acestea.

„Avem experiența țărilor asiatice unde copiii fără școală au produs unele din cele mai scumpe telefoane de pe planetă. Ca piață a muncii Asia de Sud-Est este în regres, acum copiii de 10 ani își deschid propriile fabrici de chinezării. În România nu s-a ajuns încă la așa ceva”, a declarat președintele Apple, Tim Cook.

Părinții au întâmpinat cu bucurie această veste. „Dacă îl trimit pe ăla micu al meu la școală riscă să se întoarcă mai prost decât a plecat. Așa, la uzină, poate învață o meserie, știe să repare și să construiască un telefon. Plus, cine se poate lăuda la colegi cu noul iPhone 8 înaintea tuturora? Taică-su, cine!”, a declarat un român care are doi băieți.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

9 ianuarie 2017 13:01