Pentru că și-a făcut mărire de penis și acum nu o mai are mică, un român s-a vindecat de naționalism

Vești bune pentru toți cei care sunt prea naționaliști și agresează pe cei din jur cu părerile lor despre etnii și popoare. Experimentele făcute pe un român au scos la iveală faptul că, dacă-i mărești penisul cu 10 centimetri, îi ies toate prostiile din cap.

„Să ne înțelegem, vorbim de un om care chiar o avea mică de tot, atât de mică încât credea că dacii și urmașiii lor, românii, sunt superiori tuturor celorlalte nații de pe pământ. Era atât de naționalist că până și prietenii lui fasciști îi ziceau „Las-o bre mai moale”. A fost o operație care a durat 8 ore, dar într-un final am reușit să-i aducem penisul la o dimensiune normală”, a declarat doctorul care a realizat procedura.

Românul a început să se simtă mai bine imediat după operație ba, mai mult, imediat ce i s-au cicatrizat rănile și-a și găsit o prietenă unguroaică. „Până acuma mă lăudam doar cu Ardealul, acum am și eu ceva care în sfârșit contează când vrei să reușești în viață”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

12 iunie 2015 13:06