Comportament suspect al programatorilor Oracle în timpul percheziţiei făcute de DNA. Sute de IT-işti şi-au închis brusc laptopurile, fiind vizibil congestionaţi şi roşii la faţă, semn că ascund ceva. Aceştia le-au spus procurorilor că “Nu mă uitam la nimic” şi au ţinut permanent mâinile pe capacul laptopului.

surprins_la_calculator.jpg

În unele cazuri sunetul laptopului nu s-a închis şi se auzeau nişte gemete suspecte, procurorii manifestând interes sporit tocmai faţă de aceste cazuri. “Le vom lua să le analizăm temeinic, într-un mediu discret, contăm pe înţelegerea dumneavoastră”, a comunicat un procuror.

Mulţi programatori au solicitat procurorilor să le prezinte un mandat semnat de un judecător înainte de a le da acces la history-ul browserului, semn că pe laptopuri erau treburi serioase. Mulţi IT-işti clar aveau ceva de ascuns, pentru că au declarat: “Vă rog io mult să nu-i spuneţi soţiei ce aţi găsit”.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de TNR | Wednesday, 07.08.2019 21:00 IT & Știința

National Cinematografic