Un pericol imens paște România dar și o parte importantă din Europa, cea formată din oameni care au dezvoltat civilizația umană așa cum o știm acum. O nouă boală mult mai cruntă decât pesta porcină face ravagii printre suine. O bacterie stomacală îi face să nu mai poată dezvolta țesut muscular și grăsime în zona cefei, transformându-i, practic, în niște curcani cu patru picioare.

porc_fara_ceafa.jpg „Din păcate porcii care sunt afectați de această boală nici măcar nu pot fi incinerați, că cine i-ar mânca? Poate doar veganii. Este foarte greu de combătut că nu-ți dai seama că porcul n-are ceafă decât prea târziu, când deja e jumătate făcut jumări”, spune Aristotel Onega, de la Institutul de Cercetare a Bolilor Animale.

Cetățenii care au porci fără ceafă sunt obligați să anunțe de urgență autoritățile pentru a se interveni la timp. Dacă sunt asigurați aceștia vor primi din fondul de rezervă al statului cinci kilograme de carne de ceafă de porc, 20 de conserve și 8 metri de cârnați de familie.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Friday, 27.07.2018 13:40 IT & Știința

National Cinematografic