Piaţa Obor, în tratative cu operatorii GSM! Abonaţii îşi vor putea lua telefoane furate pe puncte

Punctele de fidelitate strânse de abonaţii companiilor de telefonie vor putea fi folosite şi pentru achiziţionarea de telefoane furate, transmit surse de încredere din domeniul bişniţei.

Un comitet de personaje dubioase din piaţa bucureşteană Obor negociază în acest sens cu operatorii GSM, clienţilor fiindu-le promise reduceri substanţiale la smartphone-uri “aproape noi, dar fără cutie şi fără încărcător” cu condiţia să îşi prelungească abonamentele.

“O bună parte dintre utilizatori optează pentru telefoane de origine incertă”, a declarat Decebal Popescu, director regional al unei cunoscute companii de telecomunicaţii. “Ar fi urât din partea noastră să-i discriminăm. Eu însumi mi-am luat de curând un iPhone în stare excelentă, cu husă cu tot, de la un domn foarte respectabil din fundul Oborului, care mi-a garantat că nu l-a şutit în troleibuzul 66. Aş fi ieşit mult mai ieftin dacă aveam ocazia să-l iau pe puncte.”

Dacă tratativele se încheie cu succes, singura ameninţare la adresa bişniţarilor rămâne Bitdefender Mobile Security, care ajută utilizatorii să-şi găsească preţioasele smartphone-uri cu care hoţii îşi întreţin traiul luxos.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

3 aprilie 2014 09:04

Alte articole

Vezi mai mult