La câteva minute după ce ultimul ministru a dat o declarație pe tema declarației 600, într-un depozit de gresie părăsit din București a avut loc un fulger globular de lumină. Când acest fulger s-a stins, din fum și lumină și-a făcut apariția un robot din viitor care a anunțat că are un mesaj extrem de important pentru omenire. 

robot viitor declaratia 600.jpg

„Nu pot să vă dau multe detalii, pentru că asta ar afecta continuumul spațiu-timp. Am fost trimis din viitor de liderul rebeliunii, Ion Ciobanu, care m-a reprogramat dintr-un robot birocratic în robot de luptă. Trebuie să o protejez pe mama domnului Ion, pe Sorina Ciobanu, și să vă conving să depuneți declarația 600 cât mai repede, indiferent ce zic guvernanții. Apocalipsa se apropie”, a declarat robotul T-800-RO.

Conform acestuia, în viitorul apropiat sistemul electronic al ANAF va deveni conștient și va prelua, prin ghișeul.ro, controlul întregii țări. Omenirea va fi atacată și hărțuită constant cu declarații și impozite și doar un grup de rebeli ascunși prin gropi de gunoi și cimitire de mașini vor mai opune rezistență. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Friday, 02.02.2018 15:58 IT & Știința

National Cinematografic