Plot twist! Un cyborg a venit din viitor să ne avertizeze că totuşi ar trebui să depunem declaraţia 600

La câteva minute după ce ultimul ministru a dat o declarație pe tema declarației 600, într-un depozit de gresie părăsit din București a avut loc un fulger globular de lumină. Când acest fulger s-a stins, din fum și lumină și-a făcut apariția un robot din viitor care a anunțat că are un mesaj extrem de important pentru omenire.

„Nu pot să vă dau multe detalii, pentru că asta ar afecta continuumul spațiu-timp. Am fost trimis din viitor de liderul rebeliunii, Ion Ciobanu, care m-a reprogramat dintr-un robot birocratic în robot de luptă. Trebuie să o protejez pe mama domnului Ion, pe Sorina Ciobanu, și să vă conving să depuneți declarația 600 cât mai repede, indiferent ce zic guvernanții. Apocalipsa se apropie”, a declarat robotul T-800-RO.

Conform acestuia, în viitorul apropiat sistemul electronic al ANAF va deveni conștient și va prelua, prin ghișeul.ro, controlul întregii țări. Omenirea va fi atacată și hărțuită constant cu declarații și impozite și doar un grup de rebeli ascunși prin gropi de gunoi și cimitire de mașini vor mai opune rezistență.

Scris de Ef
2 februarie 2018 13:02
Citește mai mult despre: declaratia 600 robot viitor

Alte articole

Vezi mai mult