PNL, condiție imposibilă pentru Nicușor: să-l învețe tabla înmulțirii pe Ciucă

Atacuri josnice la adresa lui Nicușor Dan. Liberalii i-au dat un ultimatum în 10 puncte, adică o listă cu obiective practic imposibile. Printre ele, obligația să-l învețe pe Ciucă tabla înmulțirii într-un termen absurd: șase luni! ”Teoretic nu este imposibil să-l învăț pe Ciucă tabla înmulțirii, dar mi-ar mai trebuie două-trei mandate ca să reușesc, oricâtă voință politică ar exista”, se plânge primarul Capitalei.

În lista de cerințe pentru Nicușor este trecută o altă cerință la fel de absurdă: să prindă toți câinii din București și Ilfov, să-i castreze, să-i microcipeze și să-i dreseze ca să facă aport și să meargă în două labe cu o minge pe nas, în caz contrar lui Nicușor i se solicită demisia.

Este clar că PNL are de gând să renunțe la colaborarea cu Nicușor Dan, explică analiștii politici. În ce privește inaugurarea pasajului de la Doamna Ghica, teoretic Nicușor ar putea să meargă personal pe șantier și să dea la lopată ca să se termine lucrările mai repede. Dar evident n-are cum să-i tripleze IQ-ul lui Ciucă și să-l facă să înțeleagă că 3×7 este egal cu 7×3, spune Decebal Popescu, expert în inteligențe reduse.

Scris de Ionut
2 februarie 2023 12:53
Citește mai mult despre: Ciucă Nicușor Dan tabla înmulțirii

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult