Poliţia rutieră i-a trimis o amendă lui Elon Musk pentru că a trecut pe la Feteşti fără să achite taxa

Misiunea spațială Tesla întâmpină deja primele probleme. Mașina lansată de Elon Musk avea în această dimineață un proces verbal lipit pe parbriz, vizând ”Contravenție trecere pod rutier Fetești fără să achite taxa corespunzătoare categoriei”. Evident, cu mențiunea: ”Conducătorul auto refuză să semneze procesul verbal”.

Potrivit Poliției Rutiere, mașina lui Elon Musk are multe alte probleme: ”Înainte de lansare nu a trecut pe la RAR, ca să fie omologată. Mașina a fost introdusă în spațiul aerian al României fără forme vamale și conducătorul auto, fiind manechin, nu avea permis de conducere valabil. Mașina nu are nici măcar numere roșii și circulă cu viteză mult prea mare, 20.000 km/h, neadaptată la condițiile din spațiul cosmic, ceea ce atrage 3 puncte penalizare”, spune agentul de Circulație Robert Acrișor.

În ce privește trusa de prim ajutor, Poliția Română se plânge că nu poate stabili dacă este expirată sau nu. Polițiștii români vor merge în aceste zile la Observatorul Astronomic București, ca să verifice dacă pneurile mașinii Tesla pe care a trimis-o Elon Musk în spațiu au fulgul de zăpadă pe ele, pentru că ”în caz contrar, Elon a pus-o. Cu asta nu ne jucăm”, a mai spus agentul Robert Acrișor.

Scris de Ionut
8 februarie 2018 11:02
Citește mai mult despre: amenda elon musk politie tesla

Alte articole

Vezi mai mult