Pentru că toată lumea ne întreabă ce tragem la redacţie ca să ne vină viralele, dezvăluim în premieră o reţetă de jumări care îţi vor aduce probabil cele mai liniştite sărbători din viaţa ta. Fii atent. Pune o legătură cu marijuana în garniţa unde ţii jumările şi miracolele de Crăciun vor începe să se producă.moscraciun_marijuana_jumari.jpg

Chef Vasile de la TNR confirmă şi explică: “Moleculele oleaginoase de THC sunt construite de la natură pentru nunta cu osânza. Markerii benzo-octano-ciclovalenţi sunt 100% compatibili cu onctuozitatea jumării crocante, iar efectele se simt până pe la Sf. Ion, aşa”.

“Atenţie cum usuci legătura de marijuana. Ea trebuie pusă într-un loc răcoros, bine aerisit şi întunecat, ca să-şi păstreze proprietăţile magice. Altfel Moşu nu vine! Mai rău, dacă mănânci jumările fără marijuana, te vei îngrăşa”, dezvăluie Ionuţ.

Eftimie recomandă moderaţia: “Consumate în exces, jumările pot fi un gateway drug, un prim pas pe calea unor substanţe mult mai periculoase, precum parizerul”.

Scris de Ionut | Thursday, 20.12.2018 17:49 IT & Știința

National Cinematografic