Pentru că toată lumea ne întreabă ce tragem la redacţie ca să ne vină viralele, dezvăluim în premieră o reţetă de jumări care îţi vor aduce probabil cele mai liniştite sărbători din viaţa ta. Fii atent. Pune o legătură cu marijuana în garniţa unde ţii jumările şi miracolele de Crăciun vor începe să se producă.moscraciun_marijuana_jumari.jpg

Chef Vasile de la TNR confirmă şi explică: “Moleculele oleaginoase de THC sunt construite de la natură pentru nunta cu osânza. Markerii benzo-octano-ciclovalenţi sunt 100% compatibili cu onctuozitatea jumării crocante, iar efectele se simt până pe la Sf. Ion, aşa”.

“Atenţie cum usuci legătura de marijuana. Ea trebuie pusă într-un loc răcoros, bine aerisit şi întunecat, ca să-şi păstreze proprietăţile magice. Altfel Moşu nu vine! Mai rău, dacă mănânci jumările fără marijuana, te vei îngrăşa”, dezvăluie Ionuţ.

Eftimie recomandă moderaţia: “Consumate în exces, jumările pot fi un gateway drug, un prim pas pe calea unor substanţe mult mai periculoase, precum parizerul”.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Thursday, 20.12.2018 19:49 IT & Știința

National Cinematografic