Poşta Română râde de săracii care trec la Windows 11: „Noi avem deja Windows 95!”

În timp ce miliarde de utilizatori din toată lumea se pregătesc pentru trecerea la Windows 11, noua iterație a popularului sistem de operare, în România, din oficiile poștale, se aude un râs homeric de-a dreptul. Angajații Poștei Române spun că prin investițiile făcute de companie, ei au deja Windows 95.

„CN Poșta Română a fost criticată și ironizată în nenumărate rânduri pentru achizițiile făcute, dar cine râde la urmă râde mai bine. Peste 80% din oficiile noastre au ordinatoare dotate cu Windows 95. Avem foarte multe și cu windows 98 iar cei mai buni dintre noi au Windows 2000, Everestul sistemelor de operare”, spune un angajat al poștei.

Windows 95 este similar în multe privințe cu strămoșul său, Windows 11, dar este mult mai performan. În primul rând ocupă mult mai puțin spațiu pe HDD, are Solitaire gratis 100%, nu cu microtransactions, este mult mai rapid și mult mai sigur, întrucât să downloadezi un virus durează 10 ore și până intri pe un site suspect porno sau scam se termină programul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

25 iunie 2021 13:13
Citește mai mult despre: Posta Romana windwos 95

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult