Sărbătorile de Paști se apropie cu pași repezi, iar românii, prevăzători cum îi știm, au început deja pregătirile. O demonstrează gestul drastic făcut de Vasile R., un român care a dus pregătirile pascale la un alt nivel: a apelat la un chirurg pentru a-i înlocui stomacul uman cu unul de porc, astfel încât să poată îngurgita cât mai multe preparate tradiționale de pe masa de Paști.

vasluianul_puturos.jpg "Am luat această decizie încă de la Paștele trecut, când stomacul vechi s-a perforat din cauza cantității neomenești de mâncare pe care am băgat-o în mine. Și am zis că dacă tot mănânc neomenesc, să am și un stomac neomenesc, așa că mi-am pus unul de porc", spune bărbatul, fericit nevoie mare că a prins o ofertă bună. "Are o capacitate de 8 kg la suta de minute, ceea ce înseamnă că pot mânca până la 12 feluri de mâncare la o masă, față de cele 5 pe care le mâncam de obicei", a declarat Vasile R.

Înlocuirea stomacului nu este singura modificare anatomică făcută de bărbat. "Mi-am făcut operație de lungire de brațe, ca să pot lua lumină primul de la preot, în noaptea de Înviere, peste toate capetele din mulțime", a declarat acesta.

Scris de Luchian | Thursday, 05.04.2018 15:41 IT & Știința

National Cinematografic