Pregătiri de Paști! Un român și-a transplantat un stomac de porc, să se poată îndopa ca porcul

Sărbătorile de Paști se apropie cu pași repezi, iar românii, prevăzători cum îi știm, au început deja pregătirile. O demonstrează gestul drastic făcut de Vasile R., un român care a dus pregătirile pascale la un alt nivel: a apelat la un chirurg pentru a-i înlocui stomacul uman cu unul de porc, astfel încât să poată îngurgita cât mai multe preparate tradiționale de pe masa de Paști.

„Am luat această decizie încă de la Paștele trecut, când stomacul vechi s-a perforat din cauza cantității neomenești de mâncare pe care am băgat-o în mine. Și am zis că dacă tot mănânc neomenesc, să am și un stomac neomenesc, așa că mi-am pus unul de porc”, spune bărbatul, fericit nevoie mare că a prins o ofertă bună. „Are o capacitate de 8 kg la suta de minute, ceea ce înseamnă că pot mânca până la 12 feluri de mâncare la o masă, față de cele 5 pe care le mâncam de obicei”, a declarat Vasile R.

Înlocuirea stomacului nu este singura modificare anatomică făcută de bărbat. „Mi-am făcut operație de lungire de brațe, ca să pot lua lumină primul de la preot, în noaptea de Înviere, peste toate capetele din mulțime”, a declarat acesta.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

5 aprilie 2018 15:41
Citește mai mult despre: mancare pasti porc

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult