Pregătiri de revelion! Telefoanele Samsung, mai căutate decât petardele și artificiile

Deși nu părea la început, noua funcție de explozie a telefoanelor Samsung s-ar putea dovedi până la urmă un mare succes. Cu revelionul la mai puțin de o lună și jumătate distanță, tot mai mulți oameni caută metode noi și originale de a sparge timpanele vecinilor și de a speria câinii din cartier, iar celebrele dispozitive le-ar putea oferi tocmai ce caută.

“În anii trecuți, m-am rezumat la petarde și pocnitori banale, dar anul acesta va fi cu adevărat spectaculos. Am cumpărat 174 de telefoane Samsung, de toate mărimile, ca să le bubui în noaptea dintre ani. O să-mi impresionez toți prietenii când vor vedea ce spectacol extraordinar de lumini și sunet le-am pregătit”, spune Victor R., un bucureștean extrem de fericit.

Văzând ce succes au telefoanele Samsung în această direcție, cunoscuta companie a făcut un anunț menit să-i bucure pe pasionații de revelion. “Vom lansa o linie specială de telefoane explozive special pentru noaptea dintre ani, cu explozii în culori multiple și sunete realiste de artificii. Va fi spectacol!”, au declarat surse din interiorul companiei.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

17 noiembrie 2016 00:00
Citește mai mult despre: artificii explozie petarde Samsung

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult