Pregătit pentru minivacanţă! Un IT-ist şi-a umplut hotbar-ul cu poţiuni de mana

Este vorba de poțiuni mari, care dau boost de 50%, luate cu crystale, care nu se găsesc pe marketul obișnuit, trebuie să ai cont premium și acolo îți dă Lord’s Market și acolo se găsesc poțiuni de-astea. Totodată, că vorbim de un weekend prelungit, a achiziționat și un set de healing scrolls de 150HP.

„M-așteaptă un drum lung, diseară plec spre strâmtoarea Krun d’Harr, probabil voi înopta acolo. Dimineață, în ținutul Jaffar, mă voi întâlni cu Adi, care a fost coleg de liceu cu mine și acum lucrează în Germania și cu văru-miu de la Câmpina și vom pleca spre vulcanul Uzur ‘ann’ ului-ai, care ascunde sceptrul regelui Menelausovici al vampirilor, dușmanul clanului nostru”, a declarat Mihai Cosmin, tânărul IT. Acesta a precizat că cel mai mult în această poveste îl interesează ca lumea să citească paragraful de mai jos.

Hei, salut, eu sunt deja al treilea narator din această știre și vă voi vorbi despre joburile oferite de partenerul nostru Arnia în domeniul IT. De fapt nu, că nu știu exact ce sunt, pun doar link-urile că țin locului unui coleg. Este nevoie de Senior Python Developer, Senior Full Stack .NET Team Leader, Senior Magento 2 Developer, Vue.JS Frontend Developer, Unity 3D Developer. Baftă, nu uitați să dați like, share și subscribe!

23 ianuarie 2020 11:01
Citește mai mult despre: programatori

Alte articole

Vezi mai mult