Premieră pe torente: un film american a apărut pe net înainte de a fi turnat

Surpriză de proporții la Hollywood: actorii filmului Hangover 4, care de abia citiseră scenariul și urmau să înceapă filmarile, au descoperit că filmul este deja disponibil pe majoritatea site-urilor de torente din România. Luați prin surprindere, producătorii filmului au anunțat că în aceste condiții vor organiza direct premiera.

“Nu mi-a venit să cred când un prieten m-a sunat să mă felicite pentru film, spunându-mi că este de departe cel mai bun din toată seria. Am înțeles că eu joc într-adevar foarte bine de data asta. Abia aștept să-l văd”, a declarat entuziast actorul Bradley Cooper.

Se pare că totul s-ar datora unui student la Politehnica, mare fan al seriei, care nu a mai putut aștepta până la lansarea oficială. Astfel, timp de mai multe luni în care nu a ieșit din apartament el a creat imaginile pe calculator, iar apoi a încărcat filmul pe net.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
7 mai 2014 12:05

Alte articole

Vezi mai mult