Previzibil! 62% dintre greci și-au pus pe Facebook poze de profil în care le arată curul europenilor

Grecii care au votat NU la referendumul de duminică au considerat că simpla ștampilă pusă pe un buletin de vot nu e suficientă pentru a le exprima suficient de clar părerea despre datoria către UE. Așa că, încă de aseară, grecii au început să-și schimbe masiv pe Facebook pozele de profil cu unele sugestive, în care le arată curul celorlalți cetățeni europeni.

Trendul a fost inițiat de premierul Alexis Tsipras, primul care și-a arătat curul pe Facebook, alături de un mesaj prin care îi invita pe toți grecii să facă la fel, dar și să voteze NU la referendum. ”Arătați-le europenilor cât respect avem pentru ei! Toată lumea panatalonii jos, să se oftice Bruxelles-ul!”, a transmis Tsipras.

Pe lângă imaginile în care își arată curul, grecii au postat pe Facebook și imagini cu ei lenevind în diverse ipostaze: la birou, în taverne sau în confortul propriului apartament. Cât despre grecii care și-au păstrat poza de profil neschimbată, cel mai probabil n-au făcut-o de lene, nu pentru că n-ar vrea să le arate și ei curul europenilor.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
6 iulie 2015 19:07

Alte articole

Vezi mai mult