Previzibil. Pe canalul Primitive Technology au apărut filmuleţe cu asfaltări din România

Halul în care arată infrastructura românească ne face iar de râs în toată lumea. Pe canalul de Youtube numit Primitive Technology (Tehnologie Primitivă, pentru cititorii pesedişti) au apărut imagini cu muncitori români de pe un şantier de reparaţii drumuri. Aceştia sunt înfăţişaţi cum îşi confecţionează unelte din lemn adunat dintr-o pădure, apoi fac chirpici din pământ ars şi asfaltează cu frunze.

Românii care s-au uitat la filmuleţ spun că situaţia e cam la fel pe toate şantierele din ţară: “Un Dorel şi-a făcut o cască de protecţie dintr-o coajă de nucă de cocos, altul şi-a făcut o colibă în care să stea şeful de şantier, au făcut un şanţ cu mâinile goale. N-au niciun utilaj, nici măcar o roabă. Sunt îmbrăcaţi de zici că sunt homeleşi, nu muncitori dintr-o ţară europeană”, spune un fan al canalului.

Partea proastă e că filmuleţul a fost văzut de cineva de la Uniunea Europeană, care a început să se întrebe ce se întâmplă cu toate fondurile alea alocate pentru infrastructură: “Ştiam că în România se fură cu licitaţiile, dar nu ştiam că se fură efectiv 100% din bani. Altfel, haios clipul, mi-a plăcut când muncitorii au terminat uliţa aia plină de noroaie şi au zis că e Centura Capitalei”, a spus oficialul european.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
22 mai 2019 15:44

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult