Prezervative în formă de căciulă de dac pentru cei care fac sex la Sarmizegetusa

Chiar și Zamolxe ar da like! Turiștii care intenționează să facă sex pe altarul de andezit de la Sarmizegetusa Regia au acum la dispoziție prezervativele în formă de căciulă dacică, sau pileus, cu moțul prins într-o parte. Specialiștii spun că aceste prezervative sunt mai avantajoase pentru forma anatomică a românilor care provin din daci, și care au penisul foarte curbat, ca sabia sica.

”Prezervativele sunt inteligente, adică se rup în momentul ejaculării, pentru că e nevoie de daci mulți pentru războaie și pentru prisăci”, dezvăluie inventatorul acestora, Dromihete Roxoleanu. ”Dar nu le spuneți femeilor asta, spuneți-le că razele cosmice le-au binecuvântat împreunarea”, a mai spus inventatorul dac.

Cei care vor să facă sex la Sarmizegetusa trebuie să știe că poziția recomandată este cea dacică, adică bărbatul călare, o poziție extrem de dificilă. Nu uitați să vă tundeți, pentru că la daci doar comati poartă părul lung și e posibil ca partenera să nu mai aibă orgasm, că o să creadă că sunteți săraci.

Există zvonuri că un prezervativ dacic o să vă facă penisul nemuritor, dar femeile spun că zvonurile nu se confirmă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
7 iunie 2022 12:01
Citește mai mult despre: căciulă Sarmizegetusa

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult