Prima clinică de stricare a vederii, pentru hipsterii care vor să poarte ochelari dar n-au nevoie

Venind în ajutorul miilor de tineri convinşi că le stă bine cu ochelari, dar care văd perfect, o clinică bucureşteană specializată în operaţii de stricare a ochilor şi-a deschis porţile în această dimineaţă.

Totul a pornit, spun medicii, de la apelul disperat al unui hipster bucureştean. “De ani de zile, acesta îşi dorea o pereche de ochelari cu ramă groasă, ca ai străbunicii sale, dar nu puteam să i-i prescriem pentru că vedea bine, chiar foarte bine. I-am propus nişte ochelari cu dioptrii zero, dar i-a refuzat categoric, spunând că nu suportă ideea de a nu fi ‘autentic’, orice ar însemna chestia asta.”

“Aflând că mulţi tineri din mediul urban sunt în aceeaşi situaţie, am hotărât să deschidem o clinică specializată”, adaugă oftalmologii. “Folosind ecrane de calculator vechi, cu tub, dar şi cărţi cu scris mărunt sau fotografii cu Andreea Pora, reuşim să chiorâm cu succes peste 90% dintre pacienţii care ne calcă pragul. Ulterior, le putem oferi cei mai trendy ochelari demodaţi, tocmai buni pentru neimpresionat pe nimeni în cafenele şi cluburi.”

Cum ne vin ideile? Bea niște bere TNR și-o să afli. bereatnr.ro/shop

11 noiembrie 2013 12:11

Alte articole

Vezi mai mult