Prima dietă fără efecte secundare. Nu vorbești deloc despre slăbit!

A apărut prima revoluționară, care te face să nu-i mai freci pe alții la cap cu caloriile, carbohidrații și microelementele! Noua dietă reduce cu 90% principalul efect secundar al dietelor, trăncăneala incontrolabilă despre slăbit sau arderea grăsimilor!

”În primele două săptămâni cei care țin această dietă nici măcar nu proununță cuvântul metabolism. Este fără precedent”, explică nutriționistul Decebal Popescu. Au dispărut și ochii vineți, provocați de pumnii luați de la oamenii exasperați de cascada de sfaturi pe care le dă o persoană la dietă, spune dr. Popescu.

Dieta te vindecă pe termen lung. Practic îți schimbă stilul de viață. Nu mai vorbești aproape deloc despre ce mănânci, sau despre cât de greu e să te abții de la mâncare, spun experții. Noua dietă elimină și dorința de a preciza câte grame a slăbit zilnic persoana în cauză.

”E incredibil. Prietena mea e la dietă și nu mi-a scris nici măcar o dată la 12 noaptea să-mi spună cât de greu îi e, sau că moare de poftă de ciocolată”, spune o româncă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
26 noiembrie 2020 13:06
Citește mai mult despre: calorii dietă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult