Prima maşină Dacia împlineşte 50 de ani! A fost mâncată de rugină doar pe jumătate, pentru că rugina s-a stricat

Deziluzie cruntă printre fanii Dacia, care au asistat la dezvelirea mașinii produse acum 50 de ani. În loc de o mașină acaparată de rugină pe 100% din suprafață, cum sperau fanii Dacia, ei au descoperit un automobil ruginit abia pe jumătate. Cealaltă jumătate, în schimb, părea a unei mașini care abia ce-a ieșit pe poarta fabricii.

Unii fani nici măcar nu au vrut să creadă că au o Dacie în față. ”Așa ceva e imposibil”, a exclamat marele colecționar Nelu Nelu Ion. ”Nu există Dacie de 50 de ani care să nu fie cuprinsă peste tot de rugină. Dezvelirea asta mi se pare o farsă sinistră. Cineva își bate joc de brandul nostru național.”

O echipă de specialiști a studiat atent situația, iar concluzia lor clară: este vorba de o Dacie, doar că trecerea timpului a stricat rugina. ”La o Dacie nu se strică doar părți ale motorului sau diverse mecanisme de la uși sau geamuri, ci până și rugina. Mașina a ruginit complet la un moment dat, dar între timp s-a defectat rugina, așa că acum a mai rămas doar jumătate din ea”, au explicat specialiștii.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
21 august 2018 19:05
Citește mai mult despre: dacia rugina

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult