Prima zi de ApplePay în România. Zeci de mii de merdenele cumpărate cu telefonul

Prețurile acțiunilor companiei din Cupertino au crescut iar astăzi la Bursa din New York după ce compania fondată de Steve Jobs a anunțat lansarea serviciului Apple Pay și în România. Încă de la primele ore utilizatorii de produse apple, în special iPhone, au testat noua facilitate oferită, achiziționând zeci de mii de merdenele și de covrigi de un leu cinci zeci bucata. 

„Odată cu lansarea serviciului Apple Pay în România putem spune că țara a ieșit din acea zonă a țărilor ultrasărace, cum ar fi Somalia, Tuvalu, Republica Moldova și a intrat într-o eră nouă. Tranzacțiile făcute în această zi arată o economie puternică ce va da în curând o nouă clasă de mijloc, adică acei oameni capabili să-și cumpere un iPhone cu banul jos, nu în rate sau de la hoți”, a declarat Stephan Goldberg, reprezentant Apple pe Europa de Est.

Serviciul permite oricărui posesor de Apple să-și salveze cărțile de credit în telefon, ca să nu mai vadă toată lumea că ai card la ING ca toți blogării pișcotari din România. „Tot în această zi s-a achiziționat și un televizor cu ApplePay, un model Vortex ULTRA 8K HD full definition, cu Android”, au confirmat surse din sistemul bancar.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

26 iunie 2019 13:12
Citește mai mult despre: merdenele

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult