Primul club de masaj erotic cu self service: îți faci treaba singur și plătești la ieșire

Automatizarea și-a făcut apariția și în domeniul serviciilor sexuale. În București a fost inaugurat un club de masaj erotic unde clienții se satisfac în regim de autoservire și achită cu cardul contactless după ce s-au masat până le-a amorțit mâna. Clubul nu are niciun angajat, singurele cheltuieli fiind chiria și contabilul care numără banii.

”Toți vrem să ne mai destindem din când în când, într-o atmosferă sexy, relaxantă. Clienții vin, își pun un film, aprind niște lumânări parfumate, apoi se ating lasciv și se masează până se urcă pe pereți de excitare”, spune patronul clubului. Unii sunt atât de mulțumiți, că ne lasă și un bacșiș.

Clubul a fost felicitat de ONU, pentru că e un exemplu de luptă împotriva traficului de persoane și prostituției, lucruri care erau în trecut asociate cu cluburile de masaj: ”Multe din aceste cluburi erau bordeluri. În clubul meu clienții se pot masa unii pe alții, dacă doresc, dar nu-i costă nimic. Noi percepem tarige doar pentru clienții care aleg să se maseze singuri.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
17 martie 2019 13:18
Citește mai mult despre: bacsis club masaj masturbare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult