Întreaga suflare a culturii românești a crăpat de invidie când a aflat că cel mai căutat român pe Google este Florin Salam. Dar asta nu e nimic, deja cantautorul român a trecut la nivelul următor, fiind invitat de Mark Zuckerberg să cânte la botezul fiicei lui. 

zuckerberg salam.jpg

„L-a sunat pe fratele meu Bursuc să întrebe dacă nu vreau să cânt la ei la botez. Știu că e barosan de barosan, are bani, dar eu am cântat și la barosani mai mari ca el. Așa că i-am zic că dacă adună 1000 de like-uri pe Facebook la o postare vin și cânt”, a declarat Florin Salam. 

Pe lângă bani, înțelegerea cu Zuckerberg include și alte avantaje pentru manelistul român. Astfel, contorul acestuia de like-uri la fiecare postare va începe de la 100 și va fi singurul om care va putea scrie statusurile cu bold. Cunoscând profilul invitaților solistul a solicitat să nu i se lipească de frunte acțiuni la diverse firme de software, pentru că „de alea nu poți să cumperi cocaină, doar cu dolari poți să cumperi cocaină bună”. 

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Wednesday, 23.12.2015 18:43 IT & Știința

National Cinematografic