Visul lui? Să găurească acolo unde nimeni nu a găurit vreodată! Pasionat de zbor încă din copilărie, Mihai Petrescu, un meşter din sectorul 4 al Capitalei, şi-a învins teama de necunoscut şi şi-a dotat bormaşina cu o elice cu anvergura de 2 metri. Rezultatul a fost pe măsură - în prezent, nea Mihai tocmai a depăşit orbita lui Pluto şi traversează norul Oort, limita exterioară a sistemului solar.

elicelabormasina.jpg
"În timp ce montam un dulăpior suspendat sau pur şi simplu găuream de plăcere, câţi nu ne-am gândit ce-ar fi dacă bormaşina ar avea în vârf o elice? Ei bine, nea Mihai, acest explorator temerar, a făcut ceea ce mulţi consideram că e un vis nerealizabil!", a declarat un reprezentant NASA.

Agenţia spaţială americană comunică frecvent cu nea Mihai, care a trimis acasă poze făcute cu telefonul din locuri precum Jupiter, Uranus sau baza secretă a reticulienilor de pe planeta întunecată Nibiru.

Potrivit apropiaţilor, soţia lui nea Mihai a avut grijă să-l lege cu o sfoară, astfel încât, atunci când maşina de găurit rămâne fără baterii, cosmonautul amator va putea fi tras înapoi pe Pământ în condiţii de maximă siguranţă.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Thursday, 01.02.2018 10:45 IT & Știința

National Cinematografic