Visul lui? Să găurească acolo unde nimeni nu a găurit vreodată! Pasionat de zbor încă din copilărie, Mihai Petrescu, un meşter din sectorul 4 al Capitalei, şi-a învins teama de necunoscut şi şi-a dotat bormaşina cu o elice cu anvergura de 2 metri. Rezultatul a fost pe măsură - în prezent, nea Mihai tocmai a depăşit orbita lui Pluto şi traversează norul Oort, limita exterioară a sistemului solar.

elicelabormasina.jpg
"În timp ce montam un dulăpior suspendat sau pur şi simplu găuream de plăcere, câţi nu ne-am gândit ce-ar fi dacă bormaşina ar avea în vârf o elice? Ei bine, nea Mihai, acest explorator temerar, a făcut ceea ce mulţi consideram că e un vis nerealizabil!", a declarat un reprezentant NASA.

Agenţia spaţială americană comunică frecvent cu nea Mihai, care a trimis acasă poze făcute cu telefonul din locuri precum Jupiter, Uranus sau baza secretă a reticulienilor de pe planeta întunecată Nibiru.

Potrivit apropiaţilor, soţia lui nea Mihai a avut grijă să-l lege cu o sfoară, astfel încât, atunci când maşina de găurit rămâne fără baterii, cosmonautul amator va putea fi tras înapoi pe Pământ în condiţii de maximă siguranţă.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Thursday, 01.02.2018 12:45 IT & Știința

National Cinematografic