Primul român care şi-a pus elice la bormașină a ieșit azi dimineață din sistemul solar

Visul lui? Să găurească acolo unde nimeni nu a găurit vreodată! Pasionat de zbor încă din copilărie, Mihai Petrescu, un meşter din sectorul 4 al Capitalei, şi-a învins teama de necunoscut şi şi-a dotat bormaşina cu o elice cu anvergura de 2 metri. Rezultatul a fost pe măsură – în prezent, nea Mihai tocmai a depăşit orbita lui Pluto şi traversează norul Oort, limita exterioară a sistemului solar.

„În timp ce montam un dulăpior suspendat sau pur şi simplu găuream de plăcere, câţi nu ne-am gândit ce-ar fi dacă bormaşina ar avea în vârf o elice? Ei bine, nea Mihai, acest explorator temerar, a făcut ceea ce mulţi consideram că e un vis nerealizabil!”, a declarat un reprezentant NASA.

Agenţia spaţială americană comunică frecvent cu nea Mihai, care a trimis acasă poze făcute cu telefonul din locuri precum Jupiter, Uranus sau baza secretă a reticulienilor de pe planeta întunecată Nibiru.

Potrivit apropiaţilor, soţia lui nea Mihai a avut grijă să-l lege cu o sfoară, astfel încât, atunci când maşina de găurit rămâne fără baterii, cosmonautul amator va putea fi tras înapoi pe Pământ în condiţii de maximă siguranţă.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

1 februarie 2018 10:45
Citește mai mult despre: bormasina elice spatiu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult