La mai aproape 40 de ani de la ultima aventură spațială, România revine în avangarda cercetării și tehnologiei lansând un prim satelit în spațiu. Evenimentul a avut loc la Pornodromul din Galați, construit special în ultimii ani special pentru aceste evenimente. Satelitul va transmite non-stop imagini de videochat din România în întreg mapamondul.

satelit_videochat.jpg

„Satelitul de videochat se va numi, firește, Popov, în memoria marelui Leonid Popov, colegul lui Dumitru Prunariu în expediția Soyuz 40. Acesta va avea o orbită geostaționară și va permite transmiterea simultană a 400 de video-uri cu fete care se freacă la păsărică”, a declarat ing. aerospațial Dimitrie Grigore, coordonatorul misiunii spațiale.

România domină piața internațională de videochat și alte forme de prostituție digitală, având cele mai multe videochatiste pe cap de locuitor. Totodată, românii sunt surprinși când aud știri cu trafic de persoane, rețele de prostituție și alte activități similare care au ca și victime românce. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Monday, 12.08.2019 18:26 IT & Știința

National Cinematografic