Primul semnal recepţionat de la o civilizaţie extraterestră: “Nu primim refugiaţi!”

Moment istoric pentru planeta Pământ. Insitutul SETI din America a recepţionat primul mesaj venit din Cosmos, de la o civilizaţie extraterestră. Mesajul e foarte simplu: NU PRIMIM REFUGIAŢI, scris cu Caps Lock în toate limbile Pământului. Mesajul continuă, detaliind pedepsele pe care pământenii ar urma să le primească dacă trimit refugiaţi sirieni în spaţiu.

Extratereştrii au început deja să ridice un gard intergalactic, care va separa Calea Lactee de galaxia lor şi au început să controleze toate navele spaţiale care tranzitează Sistemul Solar. “Deja nu mai putem vorbi de o galaxie liberă. E odios. Extratereştrii vor să ne impună cote de refugiaţi, altfel ne dau cu o cometă în cap”, spune Jeremy R, angajat NASA.

Extratereștrii au atras atenția omenirii că pe lângă arabi, afgani sau pakistanezi nu vor nici români sau bulgari, însă n-au spus precis de ce, argumentând doar că e vorba de o ”decizie politică” și că o eventuală clarificare a situației acestor categorii inferioare de oameni urmează să fie făcută într-un termen încă neprecizat.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
22 septembrie 2015 20:16
Citește mai mult despre: extraterestri refugiani sirieni

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult