Cine a spus că în sudul României nu se poate naşte un start-up de succes? Interlopify, o tânără companie craioveană, oferă primul serviciu inteligent de închiriat săbii pe străzile din capitala Olteniei.

interlopify.jpg
"E super simplu! Îţi faci cont pe Interlopify, deblochezi sabia din teacă, tai duşmanii... Când ai terminat, parchezi sabia undeva şi închizi aplicaţia. Plăteşti doar atât cât tai, şi nici nu mai trebuie să te cari cu sabia după tine, s-o duci la ascuţit. Se ocupă ei de asta", spune Geani zis Julă, tânăr hipster din Craiova.

"Tot mai bună e sabia mea de acasă. Astea sunt, aşa, pentru distracţie, în parc. Nu poţi să faci treabă serioasă cu ele, da-s bune dacă vrei să faci mişcare", declară Marian zis Rupătoru, corporatist.

Potrivit creatorilor serviciului, săbiile sunt monitorizate prin GPS. "Dar avem încredere că clienţii noştri nu sunt genul ăla de oameni", a precizat Balaur Popescu, CEO-ul Interlopify.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Friday, 23.08.2019 17:09 IT & Știința

National Cinematografic