Primul telefon 100% inteligent! Când vrei să dai un SMS jenant de Revelion, se stinge singur

Credeai că telefonul din buzunarul tău e “smart”? Ei bine, adevăratul smartphone abia a apărut pe piaţă! O companie din Mizil a lansat în această dimineaţă primul telefon cu adevărat inteligent, care îşi dă seama când vrei să faci ceva foarte jenant şi te împiedică în timp util.

“Poate părea un dispozitiv simplu, dar are o funcţie care îl face indispensabil în secolul XXI”, spune Decebal Popescu, şeful echipei de proiectare. “Sistemul de operare al telefonului nostru include un algoritm complex de detectare a urărilor de Anul Nou, al căror grad de penibilitate îl poate evalua în mai puţin de 3 secunde cu ajutorul reţelelor neuronale. Dacă SMS-ul pe care vrei să-l trimiţi e ridicol, se stinge singur şi îţi dă timp să te gândeşti mai bine.”

În cadrul unei demonstraţii practice, un voluntar a fost invitat pe scenă să compună o urare de sărbători pe smartphone-ul românesc. “Nici n-am început bine să scriu ‘Fie ca Anul Nou…’, că telefonul s-a blocat şi a început să vibreze. Mi-am dat seama că urma să scriu o platitudine totală.”

În locul SMS-urilor banale, cercetătorii mizileni ne invită să intrăm în prag de Revelion pe daruiestenet.ro, de unde le putem trimite prietenilor o urare amuzantă, cu Bromania, din cele 10 categorii disponibile.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

30 decembrie 2016 11:14
Citește mai mult despre: Revelion SMS telefon

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult