Ora 8:30, Aeroportul Băneasa. Un avion de mici dimensiuni are la bord poate cea mai preţioasă încărcătură ajunsă pe teritoriul ţării noastre. Un set complet de chakre tibetane a pornit în urmă cu 14 ore din Lhasa într-o cutie specială de alifie chinezească. În ciuda turbulenţelor de deasupra munţilor Pamir, chakrele au sosit cu bine la Bucureşti şi au fost preluate de echipa mixtă de medici şi yohini care au realizat transplantul.transplant_de_chakre.jpg

Chakrele aparţineau unui călugăr tibetan, Rimpoche Lama Corgi Dharma, care a atins Nirvana în ziua precedentă şi nu mai avea nevoie de corpul său, păstrând corpul astral. Cu alte cuvinte, românul Marian Coltea, care avea chakrele blocate de 3 ani şi era pe lista de aşteptare, primeşte chakre de campion. Alături de chakre, Rimpoche Corgi a donat şi rinichii, care însă au fost opriţi pentru Arşinel.

“Transplantul de chakre este cea mai dificilă operaţie din întreaga medicină şi reuşeşte foarte rar. Pacientul şi donatorul trebuie să fie perfect compatibili. Chakrele trebuie transplantate rapid, pentru că se închid. Mai demult, chakrele se aduceau prin tuneluri din Shambala. Într-un viitor nu foarte îndepărtat, vom teleporta chakre din Tibet prin metempsihoză astrală ”, explică Decebal Popescu, şeful echipei de medici yoghini.

Orele 13:00, centrul de Transfuzii şi Chakre Kundalini, Bucureşti. După o operaţie-maraton, Marian Coltea îşi testează chakrele în salon. După câteva sincope şi o vază spartă, Marian levitează pe hol cu un zâmbet care le aminteşte tuturor de Buddha.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de TNR | Thursday, 20.06.2019 15:10 IT & Știința

National Cinematografic