Primul transplant de penis, un real succes! Norocosul bărbat stă închis de 3 ore în baie

Medicii care au efectuat primul transplant de penis se pot felicita pentru treaba bună făcută. Bărbatul care a primit un penis nou stă de mai bine de 3 ore închis în baie și nu dă nici un semn că va ieși degrabă, dovadă clară că operația a reușit.

”Mi-a zis că intră puțin la baie, iar puținul ăla s-a făcut 3 ore și el încă n-a ieșit”, spune partenera bărbatului. ”Nici eu nu stau atât de mult. Și nu înțeleg ce face acolo, că doar e bărbat și nu se dă cu farduri. Mai geme din când în când și mi-e frică să nu-l doară operația, deși el insistă că se simte excelent. Nu mai înțeleg nimic.”

La un moment dat bărbatul i-a sugerat partenerei să meargă la o prietenă, dacă are nevoie de baie, că el e posibil să mai țină baia ocupată o vreme. ”Mă gândesc să mă apuc să zugrăvesc toată baia, nu sta după mine”, i-a transmis el partenerei sale. ”Revino peste câteva zile, că până atunci cred că mă termin… ăăăă, că termin toată treaba.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
24 aprilie 2018 18:04

Alte articole

Vezi mai mult