Probleme la Samsung? Mii de telefoane Galaxy S8, retrase de pe piaţă pentru că încă nu au explodat

La doar câteva zile de la lansare, Samsung recheamă în fabrică mii de smartphoneuri Galaxy S8! Potrivit conducerii companiei, mai mulţi cumpărători s-au plâns de comportamentul “nefiresc” al telefoanelor, care refuză să explodeze deşi au fost deja pornite, încărcate şi chiar folosite pentru a juca Candy Crush.

“Recunosc că sunt un early adopter, am făcut precomandă încă de acum 6 luni”, mărturiseşte dezamăgit Gică Ţulea, fost fan al telefoanelor coreene. “Eu lucrez într-o carieră de piatră şi dinamita se găseşte greu, ne prinde întotdeauna bine o explozie sănătoasă. Cu Samsungul meu vechi, un Note 7, am ras jumătate din muntele ăsta. Ăsta nou e bun numai pentru spart nuci, vorbit şi stat pe internet.”

Pe măsură ce clienţii au început să semnaleze problema, vânzările Samsung au scăzut drastic, mai ales pe piaţa din Orientul Mijlociu, spun distribuitorii, care sperau ca noul model să le aducă încasări record. “Avem pe stoc şi centuri sau veste cu locaşuri speciale pentru telefoane, dar la ce bun, dacă nu sar în aer?”, spune un comerciant din Arabia Saudită.

Potrivit reprezentanţilor Samsung, clienţii care au returnat dispozitivele le vor primi înapoi după soluţionarea problemelor tehnice. “Garantăm că n-o să vreţi să deschideţi coletul fără echipament de protecţie”, a transmis Kimchi Bong, director de marketing.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

25 august 2017 11:08
Citește mai mult despre: explozie rechemat s8 Samsung

Alte articole

Vezi mai mult