Procentul românilor care se bășesc când rămân singuri în lift a scăzut de la 98% la 96%

Un studiu făcut pe ascuns în lifturile din România a scos la iveală că românii încep să fie din ce în ce mai decenți când rămân singuri în lift. Astfel, dacă anul trecut procentul celor care profitau de moment și dădeau drumul la una sa chiar mai multe bășini era de 98%, anul acesta a scăzut dramatic, la doar 96%.

”Desigur, avem și-o marjă de eroare de 3%, pentru că noi am analizat doar sonor lifturile, nu și olfactiv, deci e posibil ca unele bășini trase de subiecți să ne fi scăpat”, spune șeful echipei de cercetare. ”Dar e și ăsta un pas spre decență, măcar să nu mai tragi din alea zgomotoase.”

Deși studiul și-a propus să observe strict cât de des se bășesc românii care se trezesc singuri în lift, cercetătorii spun c-au aflat multe alte lucruri interesante despre români. ”Din păcate, decența ne împiedică să spunem ce alte gesturi fac românii în lifturi. Poate cu altă ocazie să facem publice descoperirile, dar cel puțin acum nu e cazul, societatea nu e pregătită pentru așa ceva”, spun cercetătorii.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
7 februarie 2019 12:26
Citește mai mult despre: basina lift studiu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult