Producătorii Candy Crush anunţă două jocuri pentru piaţa românească: Floare Crush şi Bostan Crush

Cunoscutul joc Candy Crush, în care trebuie să spargi bomboane toată ziua, a avut un asemenea succes pe piaţa din România încât producătorii au hotărât să dezvolte nu una, ci două variante locale!

Deşi dezvoltatorii au refuzat să dezvăluie mai multe amănunte, o sursă neoficială a lansat în eter câteva detalii despre noile producţii: “Floare Crush şi Bostan Crush se aseamănă cu predecesorul lor celebru, dar se joacă offline, pe bordură, folosind bomboane de sorginte agricolă. Au şi multiplayer. Dacă vreţi, se înscriu în trendul jocurilor tip ‘augmented reality’, numai că sunt crocante şi delicioase.”

“Mii de români testează deja varianta beta şi spun că ar trebui să mai introducem puţină sare”, adaugă omul nostru din interior. “Cât despre invitaţiile de pe Facebook, atât de agasante, acestea vor fi înlocuite de invitaţii în carne şi oase din partea distribuitorilor noştri autorizaţi. Ei vor share-ui piesele de joc – crude, coapte, negre sau pestriţe – direct din nişte cornete vintage, din hârtie de ziar.”

11 iulie 2014 15:07
Citește mai mult despre: Candy Crush facebook jocuri

Alte articole

Vezi mai mult