Profesorul Leon Dănăilă spune că se va întoarce în 1985 cu Marty McFly să ne scape de Dragnea

În timp ce toată țara e panicată că Dragnea ar putea să-și instaureze o dictatură personală din care nu vom ieși niciodată, senatorul PNL Leon Dănăilă a îndemnat la calm și a susținut că are o soluție simplă pentru a rezolva această problemă. Împreună cu prietenul său Marty McFly se va întoarce în 1985 să-l oprească pe Dragnea încă din timpul studenției.

Profesorul Dănăilă spune că are el o mașină cu care poate face acest lucru, mașină pe care a testat-o toată săptămâna trecută în parcare la Mega Mall. Acesta susține că și-a trimis câinele, pe Cristian Bușoi, de vreo câteva ori în viitor ca să-i arate că n-are nicio șansă, de niciun fel, să candideze în vreun post și să câștige cinstit. 

Singura problemă ar fi că, pentru a face mașina să funcționeze, este nevoie de o cantitate importantă de plutoniu, material pe care l-a procurat deja de la niște arabi de prin zona Obor, doar că nu le-a dat banii și ăia îl caută peste tot acum. Acesta spune că ar fi putut să se întoarcă în 1961 să prevină chiar nașterea lui Dragnea, dar i-e frică de Mihail Șora, care pe-atunci era consilierul Anei Pauker și avea suficientă putere cât să-l trimită la canal, cu restul intelectualilor. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

4 iulie 2018 16:51
Citește mai mult despre: danaila mcfly

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult